Palvelut

Kaikki vesikatosta sisäpuoliseen rakennuspalveluun on meille tuttua. Palvelumme ovat yleisesti ottaen kaikki käytännön sanelemien rakennusmenetelmien käyttö normaalissa rakentamisessa, niin pienissä kuin isommissakin. Toimitamme myos keittiö- ja kiintokalusteet, laatat ja kaiken tarvittavan materiaalin suunitelmien mukaan tai rakennamme kokonaisuuden valmiiksi asiakkaan omista materiaaleista.

Omat sähkö- ja LVI-asentajat

Etunamme on muihin kilpailijoihin nähden vuoden 2008 alusta lähtien omien sähkö- ja LVI asentajien astuminen remmiin. Heidän ansiostaan on meidän helpompi synkronoida eri ammattiryhmien työvaiheiden kulkua ja poistaa päällekkäisyydet ja odottelut. Tämä on selkeä etu erityisesti esim. yksittäisissä kylpyhuone-, keittiö- ja huoneistosaneerauksissa.

Kartoitus ja suunnittelu

Monasti suuniteltaessa yksinkertainen työsuoritus ei tunnukkaan yksinkertaiselta kun se tulisi tehdä toisen työpaikalle, jukiseen tilaan tai kotiin, samanaikaisesti kun tiloissa toimitaan tai asutaan. Meille se on, olemme tehneet kymmenittäin eri asteisia sanneerauksia yksityisiin ja julkisiin tiloihin jotka ovat olleet käytössä koko projektin ajan. Usein projektia aloitettaessa lopullinen korjausratkaisu/ laajuus ei ole välttämättä vielä ihan kirkastunut tilaajalle, jolloin kartoitamme, selvitämme, suunnittelemme, hankimme ja valmistamme lopullisen ratkaisun yhdessä asiakkaan rinnalla, huomioiden tilojen erityisvaatimukset, ratkaisut ja säännöt.

Palvelumme kommunikointi tapahtuu suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Tarvittaessa saamme paikalle myös venäjän kielen simultaanitulkin.

Copyright 2018 © Desimatic Oy